Ива је, наиме, Славка тужила јер је није потписао као коаутора емисије "Шта би после? (Флешбек)", за коју тврди да су је заједно припремали пет година.

Фото: АТА имагес

 

Ива Шиђанин је 2020. године по изласку из суда након једног рочишта навела да "њихов развод није био леп као што је представљено у медијима".

Иако се пре овога на тему развода и односа са Славком није оглашавала у медијима, она је тад образложила на шта је мислила.

- Рецимо да сам била обмањивана читавих десет година и то су неке ствари преко којих се не прелази. После свега тога не можете с неким остати у добрим односима, а не пријатељским. Целу ту причу око њега и нашег брака дефинисала бих том реченицом. То није човек с којим једна жена може да остане у браку, а кад је реч о овом пројекту, на ком смо заједно радили пет година, нисам могла да очекујем да он мој рад не признаје. То је сада једино за шта се ја борим - рекла је Ива том приликом за "Курир".

Фото: Јутјуб принтскрин/Рамбо Амадеус

 

Ива и Славко су се, подсетимо, развели 2018. године, након шест година брака.

- Кад сам се "женио по новинама" ред је да се у њима и разведем. И да повучем сва моја паметовања о браку, везама и мушко-женским односима. Очигледно нисам никакав експерт, а мислио сам да је за цео живот. Више не постоје наши заједнички снови и планови, али и даље мислим да је Ива предивна жена - рекао је Славко својевремено.