Шест месеци након што је на свет донела принцезу Мелину, Надица Адемов сија од среће, јер не само што се остварила као мајка И вратила се на музичку сцену песмом "Кукавице", већ је сазнала и да је друга беба на путу.

Ову прелепу вест млада звезда поделила је на дружењу са новинарима које је организовала у култној МТС дворани у клубу "Лисабон".

- Окупила сам данас људе из медија јер желим да вам се захвалим на подршци коју сте ми пружили током најлепшег одсуства. Планирала сам да данас са вама причам и о неким пословним плановима, али они су сада у сенци друге прелепе вести, а то је да ћемо на јесен добити још једну бебу - рекла је Надица док је поред ње стајао њен животни партнер Дамир.

Будући родитељи примали су честитке свих присутних не скривајући одушевљење, али да ово не значи да ће сви планови када је каријера у питању чекати потрврдила је млада звезда.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пауза је планирана само у периоду када се порођај приближи, и непосредно након тога. Ја већ имам заказане наступе до краја лета, а период трудноће ћу искористити и да снимим песме за свој нови албум који се већ припрема - рекла је Надица која је тога дана добила и специјалну златну плакету од директора Гранд продукције Горана Шљивића за успешну сарадњу дугу деценију, а догађају су присуствовали и председник Савеза естрадно музичких уметника Србије Драгиша Голубовић, и председник управног одбора Права интерпретатора Живорад Ајдачић и директор Сокоја Дејан Манојловић.

Фото: АТА имагес

 

 

Надица је за Гранд пре неколико месеци рекла да одлаже венчање због трудноће, а пре неколико дана је изненадила признањем када је рекла да свадбе ипак, можда и неће бити.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мислим да је време да ви њега питате, јесте да човек не жели да даје изјаве, али ћу питати ја њега, па ћу вам пренети када ће бити свадба. С озбизом на то да ову црнину носим, тешко да ће бити венчанице – нашалила се она.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: