У Белој Паланци данас је за длаку избегнута трагедија. Пас је био везан за шине на прузи, а само благовременом реакцијом машиновође, тај живот је спашен.

На друштвеној мрежи X осванула је узнемирујућа фотографија на којој се види како је један мали пас везан за шине. Може се приметити и да је видно неухрањен, чему сведоче и ребра која су се оцртавала на телу животиње.

- Пас везан за шине...воз се на време зауставио и пас је ослобођен - написала је једна корисница друштвене мреже X.

Видно згрожена призором који је видела, девојка је прокоментарисала како јој није жао ни једне природне катастрофе која је човека задесила, јер смо сваку, како наводи, заслужили.

- Ми као људи и "свесна бића" много гори од свих "несвесних бића" - написала је.

Испод објаве ове девојке јавио се огроман број корисника поменуте друштвене мреже који није могао да верује да је неко могао да уради овако нешто.

"Кретени, убице и дебили су међу нама ..немам речи за ово чудовиште које је то урадило...возачу воза капа до пода", "Јао....хвала добрим људима који су га ослободили. Колико монструма слободно вршља у овој земљи. Јадне, јадне животиње. Људи ми жао није!", "Такви ремете хармонију универзума", "Дабогда тог који га је завезао стигло најтеже у животу, за воду и лекове немао, желим му најгоре муке - људи су зло страшно", гласили су само неки од коментара.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: