Ова 65-годишњакиња се одлучила на необичан корак услед животне ситуације која је задесила њену породицу, а о томе је говорила у "Јутру" на Првој телевизији.

Послом вулканизера је почела да се бави када се њен супруг суочио са здравственим проблемом, а имали су две мале ћерке. Иако је било дана када је желела да одустане, то није учинила.

- Сваки почетак је тежак, али после тога, кад научиш, иде лако, али буде ту и неких ситница које тада нисам знала. Почела сам зато што је муж имао повреду кичме и морала сам да радим, двоје мале деце... Кад је дошло до те његове повреде, све се променило - испричала је Јагода, данас позната вулканизерка у свом крају, за коју кажу да то ради лакше него било који мушкарац.

Како признаје, на почетку је хтела да одустане јер није познавала посао. 

- Али муж ми није дозволио. Било ме је срамота, муштерија дође и ја не знам да урадим посао... Сваку своју грешку сам плаћала, сада тога више нема - открила је.

- Вулканизер мора да буде спретан пре свега, а јачина му треба за неки камион, трактор... За ауто му је само потребно знање - рекла је и открила да су људи били неповерљиви према њој, али уз помоћ мужа, жеље и воље коју је имала, успела је све.

БОНУС ВИДЕО: