Мира Косовка након енормне популарности коју је стекла осамдесетих доживела је низ трагедија које су заувек оставиле ожиљке на њеној души.

Након што је изгубила бебу у седмом месецу трудноће, 1999. године убијена јој је мајка, након чега одлази у Аустралију где је покушала да изгради живот далеко од свега што је задесило, међутим умире јој и брат што је певачицу уништило.

Иако се у јавности њено име често повезује управо са трагедијама, Мира признаје да је то био окидач због кога је својевремено отишла на далеки континент.

Фото: АТА имагес

 

 

– Да сам остала овде… Немилосрдни су људи, не обраћају пажњу колико повређују особу која је доживела тако нешто, то је јако болно. Боље да се не прича о томе,да се не додаје со на рану. Десила се Аустралија, пала сам, а док сам се извукла требало је. Добар потез је био што сам остала, овде бих трокирала. Када ми је мајка убијена сећам се наслова где су написали: "Ево како Мира жали мајку" има ли ишта горе и морбидније и баш је без милости и рекла сам: "Ајде здраво"– испричала је Косовка и додала:

– Раније ме је много болело када питају и пишу за то и та трагедија се понаваљала. Треба знати меру у сваком послу, па и новинарском. Многи су изгубили некога, као да се то само мени десило – рекла је певачица која не воли да говори о тешким догађајима.

Фото: АТА имагес

 

 

На велику жалост љубитеља њеног гласа, она је својевремено одлучила да напусти естраду и свој позив.

– Да певам то више не. Одржим обећање када ме зову у емисију, али не снимам, не могу, неће душа. Колико год људима деловао лак тај посао, тежак је. Кад ми кажу да се вратим и да снимим бар једну песму, колики сам баксуз снимићу опет хит као "Шака љубави" и онда ћу морати да радим, а не бих то поднела, то је много тешко. Схватила сам да нећу моћи више да певам, путујем, радим и нисам више могла са тим да се носим, а срце када неће не може да се натера. Сигурно бих боље живела и више пара имала, али лепа је успомена остала. Ретко, скоро никада не певам ни за себе – закључила је Мира.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: