Британска компанија Оцеан Финанце спровела је занимљиво истраживање у коме је анкетирала најуспешније људе из Велике Британије са циљем да сазна које су њихове заједничке карактеристике.

У необичној студији учествовало је 650 особа које су постигле истакнуте резултате у послу, а анализа њихових основних података показала је да месец рођења може да укаже колико ћете бити успешни.

Студија је пронашла да су најуспешнији људи рођени у септембру месецу.

Фото: Профимедиа

 

 

Тајна се крије у томе што су деца рођена у септембру, почетком школе, најстарија у разреду, те се најбрже адаптирају, а у исто време, имају и очигледну предност када је когнитивни развој у питању.

Истраживачи су такође пронашли да је 6. септембар датум када су рођени људи који су остварили бројна постигнућа.

Стручњаци за бизнис су у оквиру истраживања дошли до још занимљивих података.

Фото: Профимедиа

 

 

Особе рођене у фебруару и новембру имају најмање шансе за успех, а то доказује и следећи податак: само 6 одсто најуспешнијих људи су рођени током овог периода у години,

Људи који славе своје рођендане у децембру, јулу и априлу, према овом истраживању, имају 7 одсто шансе за успех у послу, а они који су рођени у августу, јуну и јануару 8 одсто.

Студија је показала да мали потенцијал за успех имају особе које су се родиле у октобру (само 9 одсто), мају (10 одсто) и марту (11 одсто).

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: