Зденко Жагар, је својевремено у једном интервјуу, причао о разводу од Дијанине мајке, а како је тада истакао, она га је кривила за све и крах брака му није опростила.

Зденко је једно време био на служби у Приштини, а све то се, како је сам рекао, одразило на породичне односе.

- Рођен сам у Винковцима у Хрватској, као и моја бивша супруга, Новакова бака Елизабета. Дошао сам у Београд као војно лице, а она на школовање. Ту су нам се родиле ћерке Дијана и Санда. Ја сам четири године био на служби у Приштини, сваког викенда сам путовао до Београда и назад, па замислите какав је то живот био. Све то се одразило на породичне односе - причао је Зденко са сетом у гласу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дошло је до развода, то вам је прича војног лица. Нисам могао да учествујем у подизању ћерки колико је требало. Створила се нека тампон зона, тензија између нас и увек оно питање ко је крив. Кажем да је за свађу потребно двоје. Дијана је кривицу пребацивала на мене, није ми то опростила - рекао је он тада.

- Оне су живеле с мајком, да су живеле са мном, можда би било другачије. Биле су младе, неискусне, нису схватале да није злато све што сија. Жао ми је због тога. Највише због друге супруге, која ми је рекла да ће она испасти крива. А остајем при томе да је то била моја идеја. Касније су се односи поправили, сада је све како треба - причао је он.

Фото: АТА имагес

 

 

Дијана: "Родитељи ме нису учили да верујем у Бога"

Иначе, Дијана Ђоковић, је својевремено открила да није одрасла у религиозној породици. Како је истакла у једном интервјуу, њу одмалена нису учили да верује у Бога, као и то да никада нису славили Божић и Ускрс.

- Моји родитељи јесу католици, али су их некако партија и комунизам васпитавали. Они су се изјашњавали као Југословени. Мене нису учили одмалена нити сам ја имала било шта од тога да ја верујем у Бога нити смо ми славили Ускрс, нити Божић. Ја нисам могла то на своју децу да пренесем јер ја то нисам имала, бићу искрена - рекла је Дијана на почетку.

Фото: АТА имагес

 

 

Дијана је потом открила да је Новак заједно са братом Марком крштен у мају 1992. године и то на захтев Станке, мајке Срђана Ђоковића.

- У Срђановој породици ни они нису били крштени, јер нису могли или нису смели да се крсте. Покојна Срђанова мајка Станка је пред крај живота била тешко болесна од рака костију и очекивало се да умре. Она је јако желела да пред смрт крсти децу. Тако да смо ми у мају 1992. године када је Новак имао пет, а Марко није имао ни годину дана, на крају одлучили да се крстимо - открила је она, пренео је "Спутњик".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: