Певачица је недавно у једном подкасту испричала због чега више није у добрим односима с репером.

Фото: АТА имагес

 

- "Бенгу" је радио неваљали дечко Газда Паја. "Бенга, Бенга, судар наших ега..." Један озбиљан дрил и озбиљна прича. То је оно што мали Војаж покушава безуспешно. Текст је писао Газда Паја, који је опет ту потписан као аутор текста, и онда се десила невероватна ствар с том песмом, која је мени једна од најомиљенијих. Први пут сам се опробала у том жанру, то је тај неки нови звук - дрил. Неко ми је случајно послао ружне коментаре Газда Паје на Иксу. Замисли, неко те ангажује и да ти могућност да сарађујеш с великом звездом, плати те да напишеш тај текст, и онда с*ре* о том тексту на Иксу, и то по свом раду. Невероватне ствари се дешавају овде, али све је могуће кад је реч о мени - испричала је ЈК у подкасту "Wхy со сериоус!?" на WТФ радију.

Газда Паја све до сада није желео да се оглашава о сукобу с Јеленом, али променио је одлуку, па је прокоментарисао ову ситуацију с доскорашњом сарадницом, те признао шта га је највише повредило.

- Не знам шта да кажем. Ја сам имао неке текстове ту за њу, имали смо сарадњу на том њеном новом албуму, али они су онда решили да узму те текстове и пребаце их у друге аранжмане, мелодије и темпо. На крају испада да нисам радио то што сам писао. Није да ми се није допало, али био сам врло изненађен. Немам сад неки посебан коментар на све то, нисам досад ни причао на ову тему. Нешто размишљам, када бих унајмио текстописца, вероватно бих и ја урадио неки свој гас. Лично моје мишљење, тај првобитни аранжман и текст су ми били лудило - истакао је репер за телевизију Е, а онда се дотакао и питања будуће сарадње с Карлеушом:

- То је питање за њу. Ја сам тренутно у фазону: "Немојте да ме зовете за дует ако ми не паднете у руке! Ја ћу вас ухватити, само ми верујте, али немојте да се ја више бацам у ваше руке, молим вас" - завршио је Паја.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Јелену са Газда Пајом веже дугогодишња сарадња, па су тако, осим што је на њеном албуму "Алфа" потписан као аутор два текста - за песме "Бенга" и "Луцифер", 2019. имали и дуетску песму "Лајк", која је те године била један од највећих хитова у региону.


Курир.рс