Ријалити звезда Маријана Сеиферт нестала је у Загребу 27. априла 2022. Њена породица не одустаје од потраге. Саставили су попис захтева које желе да упуте полицији и институцијама.

Фото: Јутјуб принтскрин/ВЕЛИКИ БРАТ

 

- Захтевамо да се покрене истрага испочетка по свим информацијама које смо доставили полицији укључујући и све оне поруке које је Маријана слала пријатељици о пријетњама - поручила је породица Маријане Сеиферт, регионалне победнице "Великог брата" 2011.

Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT

 

Две године од њеног нестанка, од Маријане нема трага ни гласа, а сестра Маја Ковачевић и мајка Гордана Ковачевић страхују од најцрњег сценарија. У својој потрази за одговорима ангажовалии су адвоката Милка Крижановића и саставили листу захтева који подразумевају и нову истрагу.

- Тражимо да се затраже од оператера пописи позива са свих мобилних телефона од породице Сеиферт, пре и после Маријаниног нестанка, а посебно те кобне ноћи кад је нестала. Захтевамо да нам се уступе снимци камера на увид - наставља породица Ковачевић.

Наиме, полиција је током истраге изузела снимке надзорних камера које се налазе на згради на Савици и око ње. Породици су испричали како је Маријана сама изашла из зграде те како је нико није пратио. Али, снимке им нису показали, само су им препричали шта се на њима види.

- Зашто полиција није размотрила наводе из емисије "Провјерено" и свједоке који су те ноћи били с Маријаном, што су сведочили и како је Маријана плакала да се боји ићи кући. Желимо да знамо ко је сведок који је чуо крикове на мосту и, како полиција тврди, сведочио да се Маријана сама бацила. Тражимо и да нам полиција врати Маријанине личне ствари и торбицу - каже Гордана, Маријанина мајка.

Реч је о торбици и мобилном телефону, које је у раним јутарњим сатима пронашао грађанин док је прелазио савски мост.

Маријанин отац Иво Ковачевић у међувремену се разболео и преминуо крајем децембра 2022. у шибенској болници у 64. години.

Фото: Дневник.хр принтскрин

 

Трагајући за несталом ријалити звездом полиција је с рониоцима претраживала Саву и дроном шири терен око места нестанка. Упркос свим напорима Маријану нису нашли те се још води као нестала у МУП-овој бази.

Према тим подацима, Маријана се кобног јутра удаљила с адресе пребивалишта у Ластовској улици. Била је ообучена у кратку мајицу боје сенфа, црну спортску јакну, хеланке црне боје с бело-црвеном цртом и свиетле патике.

Маријана Сеиферт рођена је у фебруару 1984. године, има плаву косу и зелене очи висока је око 167 центиметара и витког је стаса. Од личних знакова има тетоважу цвета орхидеје на доњем делу леђа, главу једнорога на левом бедру, две трибал тетоваже на левој подлактици и десном глежњу, текстуалну тетоважу на десном рамену и на запешћу десне руке знак бесконачности.

24сата.хр