Вест да је пронађена мртва пре пет дана у њеном стану, шокирала је јавност. 

Душица Јаковљевић на врло емотиван начин  опростила од Бојане. 

- Петак... Брате, нисам овако замишљала то виђање у петак... Знала сам да цемо плакати тог једног петка, али од смеха, а не од туге... Јер је са тобом, најлепша дамо Београда, само тако могло да буде. Да боли стомак, али не и душа, а душа се од тог 19. априла кида свима нама којима си била део живота чак и када... а то је најтеже прихватити, нисмо били ту када смо можда и не знајући, морали. Али то си исто ти, као и све добре и насмејане душе носила бол са шљокицама.

 

 

- И сада, као да те чујем да кажеш: "Ајде бре, шта плачете, па сви ћемо једног дана горе, чекам вас, нисам отишла, само морам да мотрим на све вас одозго"... али то није морао да буде тај дан...- додала је она и наставила:

- Превише си била лепа, чиста и добра за овај сурови свет, али си била последња од које сам икада мислила да ћу морати да се опростим на овај начин.

- И да знаш, стално цитирам у шали оно што си у шали говорила, да ћеш једном рећи... извините на изразу, "к* драги гледаоци", и да ћеш тако завршити емисију... И као да си нам свима баш то сада, онако насмејаних очију, рекла...Рефлекторе си угасила, камере су се обојиле у црно, а тона нема - написала је Душица, након чега се опростила од прерано преминуле колегинице. 

Фото: В. Данилов

 

Емотивна порука коју је објавила Душица, дотакла је многа срца: 

- Путуј с анђелима, намигни нам понекад онако тим небеско плавим очима, а знам да је рајски врт добио најлепшу, најпаметнију и најбољу. Али превише... превише рано да бисмо то икада могли да прихватимо. 

Јаковљевићева је објавила и њихову последњу преписку, где су договарале сусрет у петак, а с обзиром да ће Бојана бити сахрањена управо тог дана, ово је још више, по свему судећи, растужило Душицу. 

Сахрана Бојане Јанковић одржаће се у петак, 26. априла 2024. године у 14:30 на београдском Новом гробљу.

БОНУС ВИДЕО: