Певач Никола Роквић кренуо је јуче пешке на пут до Грчке и треба да пређе више од 1.000 километара.

Никола је на својеврсно ходочашће пут Грчке кренуо са хуманим разлогом - да помогне превасходно деци оболелој од рака.

Певач се сада огласио на свом Инстаграм профилу и открио да је другог дана ходочашћа прешао 34 километара.

Инстаграм принтскрин/николароквиц

 

 

Такође, Никола је својим пратиоцима показао и шта се десило са патикама након два дана путовања. На слици се види како се патике певача "пуше" од хладоноће.

Инстаграм принтскрин/николароквиц

 

- Где је дим, ту је и ватра - написао је Никола поред фотографије својих патика.

Фотографије са ходочашћа Николе Роквића погледајте у галерији испод.

Како је изгледао први дан Николиног путовања погледајте на ОВОМ линку.

 Подсетимо, Николи је циљ да скупи 200.000 евра за реновирање Дечје онкологије и куповину апарата за дијагностивиковање канцера мозга код деце.

- Драги људи, желимо да вас обавестимо да смо Никола и ја основали фондацију под називом "Породица" која ће се бавити очувањем традиционалних вредности и породице - као институције и као светиње. Фондација ће помагати многодетним породицама, угроженој, талентованој и болесној деци, а наша прва мисија ће бити помагање педијатријској онкологији.

Наша жеља је да заједничким снагама прикупимо неопходна средства за куповину апарата који ће помоћи у дијагностификовању канцера мозга код деце, као и реновирању дела Дечје онкологије. За то нам је потребно 200.000 евра, а ја ћу са овог светог места кренути пешке пут Атине, тачније до острва Егине и манастира Светог Нектарија Егинског и тим путем од 1.060 километара прикупљаћу неопходна средства. Зато позивам све компаније, појединце, али и моје пријатеље да нам пруже подршку и да остваримо ову велику мисију, поручили су Никола и његова супруга Бојана Баровић.