Сви родитељи који имају дете млађе од годину дана могу да се пријаве за 30 бесплатних сати паркинга у свим зонама у Београду. Драгана Брдар из ЈКП Паркинг сервис истакла је да разуме колико је родитељима важно да се паркирају када год им затреба, како би завршили све своје обавезе, нарочито током првих годину дана детета.

Ево како да се пријавите за "Беби паркинг карте" и како фунционише овај систем: "Све што треба родитељи да ураде јесте да када им се роди беба дођу у пословницу Паркинг сервиса са својом личном картом и са изводом из матичне књиге рођених за бебу. Уколико поседују аутомобил у свом власништву, могу да добију 30 сати бесплатног паркирања. Није новина, ми ово спроводимо од 2011. године. Треба увек да подсетимо родитеље на ову акцију, јер је родитељима беба важно и због прегледа и због разних обавеза да имају бесплатно паркирање", рекла је Брдар и додала:

"Беби паркинг карта важи у свим зонама. Веома је једноставна процедура, ви се паркирате, а када прође око Соколово, вама се скида један сат бесплатног паркирања и добијете поруку где вас обавесте и колико вам је бесплатних сати преостало", рекла је Брдар.

БОНУС ВИДЕО: