Ипак, многи од њих су за Бојанину смрт сазнали управо преко медија, а међу њима била је и једна од њених дугогодишњих пријатељица водитељка Рада Раденовић. Наиме, Раду је вест о трагедији своје колегинице приметно узнемирила. Након што је дошла себи, она се јавно опростила од Бојане путем свог Инстаграм профила, објављујући последњу преписку коју су размениле.

Рада Раденовић објавила последњу поруку Бојане Јанковић. Како се може видети у њиховој последњој преписци, Бојана и Рада је требало да се ускоро виде, међутим, до тога нажалост, по свему судећи, никада није дошло.

- Једва чекам да те видим - написала је Раденовићева уз емотикон сломљеног срца.

Фото: Инстаграм принтскрин/radmilaradenovic79

 

 

- И ја тебе - одговорила је Јанковићева, такође додајући исти емотикон, док је Рада сада додала и једно сломљено срце уз слово "Б".

Иначе, водитељке су заједно градиле своје професионалне каријере на ружичастој телевизији, али истовремено су развиле и снажно пријатељство.

Фото: Принтскрин Инстаграм/_bojaaana__

 

 

Подсећамо, Бојана Јанковић преминула је у 46. години. Њено беживотно тело пронађено је у њеном стану.

Фото: В. Данилов

 

 

Узрок смрти није званично потврђен, али према незваничним информацијама, Хитна помоћ је око 19 сати констатовала Бојанину смрт, а на телу није било видљивих трагова насиља. О њеној смрти обавештено је Више јавно тужилаштво у Београду које је наредило обдукцију, а тело познате водитељке је затим превезено на Институт за судску медицину у Београду.

(Република.рс)

БОНУС ВИДЕО: