Бане је са само 23 године упознао своју бившу супругу Јасмину Мину и одмах се заљубио у њу.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Она је била модел на једној фризерској ревији, после које смо отишли код заједничког друга на рођендан. Целу ноћ сам свирао Стив Вондера на гитари, а она ми је пришла и рекла: "Ко још свира Стив Вондера на гитари?" - присетио се глумац, а они су годину дана након венчања добили сина Матеју, а пет година касније ћерку Мајду.

- Наш брак је био уметнички, то значи да се нисмо много виђали. Ти се венчаш, и онда неко мора да зарађује паре, а то обично падне на мушкарца. Онда ти идеш да радиш, она остаје сама, нема ко да јој помогне. Радио сам као коњ до вечери, јер сам желео да нам обезбедим неки стандард - рекао је Бане и проговорио о борби са опијатима.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Имао сам проблем са опијатима, мене није било код куће, али све сам то покривао док сам зарађивао добро. Онда је наишао период када није било посла, ту крећу проблеми, дужници зову да питају када ћу да вратим паре. Није њој било лако, имала је двоје деце, и мене као треће - рекао је он па додао:

- Дуго сам само себе кривио за пропаст брака, а и деца су сигурно. Ипак, данас смо супер, јер су они одрасли и зрели људи и схватили су моје проблеме из тог периода.