Наиме, сада је званично утврђен идентитет овог мушкарца, а како преносе бечки медији, реч је о двадесетседмогодишњем младићу из Србије.

Поводом овога огласила се и портпаролка локалне полиције Барбара Гас, која је истакла да је очигледно да се ради о мафијашком убиству.

- Реч је о двадесетседмогодишњем мушкарцу српског порекла, с обзиром на околности у којима је пронађен леш, ради се највероватније о организованом кримилану - истакла је портпарол полиције преноси Kronen Zeitung.

Подсећања ради, идентификација Србина била је знатно отежана због стања у којем је пронађен. Леш мушкарца налазио се у поодмаклој фази распадања, а били су одсечени делови тела, укључујући и прсте.

Иначе, у стану где је искасапљен Србин, пронађена је комплетна опрема за касапљење и чишћење, али и документа тројице Срба. Још тада, бечки истражитељи су сумњали да иза овог суровог злочина стоји балканска мафија, управо због стила саме егзекуције, преноси Курир.

Полиција у разговору са комшијама није успела да добије више информација, с обзиром на то да жртву нико није виђао у згради, а према речима истражитеља, леш је пронађен у поодмаклој фази распадања, па се претпоставља да се ту налазило чак и месецима пре открића.

- Могуће да је леш у стану био недељама ту, можда чак и месецима. У сваком случају, никад нисам видео убијеног, али запазио сам да му је на вратима увек стајала окачена нека порука - испричао је тада комшија С.Р. за бечке медије, иначе Србин који живи у згради где се догодио злочин.

БОНУС ВИДЕО: