Манекенка која се сматра једном од најупешнијих није изгледала увек овако добро.


Тајра воли да каже да је пензионерка иако је и даље има у јавном животу, али у моди, па је тако пре две године позирала за “Sports Ilustrated”  на чијим странама је била и пре две и по деценије.

Фото: Профимедиа

 

Каријеру је почела са само 15 година, била је прва жена афроамеричког порекла која се појавила на насловницама часописа "GQ" и “Sports Ilustrated”. Титулу анђела Викторијиног анђела носила је од 1997. до 2005. године. А почетком овог века била је једно од најплаћенијих лица у свету моделинга.

Све оно што је Тајра Бенкс доживела у модном свету преточила је у књигу "Modelland" 2011. године која је била једна од најпродаванијих, према "Њујорк тајмсу". Али чак ни то није све - она је једна је од само седам жена које су се неколико пута нашле на годишњој листи најутицајних људи на планети магазина "Тајм".

Знате је и као водитељку и продуценткињу ријалитија "Следећи топ-модел Америке".

Када је у питању њен изглед, приписивали су јој бројне пластичне операције, а она каже да једино оперисала нос. Открила је и да је годинама носила перике. Поносно сада носи килограме вишка, а не крије ни да су је у детињству звали ружно паче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

Подсетимо, пар година, Тајра је објавила је на свом Инстаграм профилу слику капице за бебе. Било је довољно да знамо да јој се сан коначно остварио, после 20 година, супермодел је постала мајка.

"Поклон за који сам се толико молила коначно је ту. Има моје прстиће и крупне очи, а уста и браду на тату Ерика. Богу хвала на дивној жени, анђелу, која нам је помогла да се остваримо као родитељи, а ми ћемо наставити и да се молимо за све вас који пролазите кроз слично искуство. Јорк Бенкс Азија, добро нам дошао сине", написала је тада Тајра Бенкс на Инстаграму испод поменуте фотографије.

Америчка водитељка и бивша манекенка више пута је у интервјуима које је давала, отворено говорила о својој борби да се оствари као мајка, али и о одлучности коју је осећала у себи, заклевши се да никада неће одустати.

"Кад сам напунила 40 година, због једне чињенице нисам била срећна, нисам постала мама. Помислила сам: "Сат откуцава", рекла је она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

Тајра је одувек желела бебу, после 24. године је правила трогодишње планове у којима је мајчинство имало важан део. Ипак, планови се нису остварили. Била је веома заузета и чекала је "оно савршено време за родитељство".

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".