Бојана Јанковић (бивша Николић), водитељка се прославила као водитељка Пинкове култне емисије "Цитy", пронађена је мртва у једном стану у Београду, преноси "Телеграф".

ФОТО: Принтскрин Инстаграм бојанајанковиц

 

Бојана је у јулу 2022. године ставила тачку на брак са музичарем Огњеном Јанковићем, редитељем и фронтменом групе "Београдски синдикат. Он је потом упловио у однос са Миленом Радуловић.

Након споразумног развода остали су у добрим односима и заједно су водили рачуна о њихово двоје деце. Музичар је напустио стан у коме су живели, али сваки слободан тренутак користио је да буде са својим наследницама. Бојана и Милена били су у сјајним односима, а глумицу су одлично прихватиле њихове ћерке.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм бојанајанковиц

 

Бојана и Огњен су последњи пут у јавности виђени 2022. на премијери филма "Златни дечко", након споразумног развода остали су у добрим односима и заједно су водили рачуна о њихово двоје деце. 

Подсетимо, у једном од интервјуа музичар је испричао како је срео и заволео своју бившу супругу.

- Упознао нас је један од мојих најбољих пријатеља, Милан, који је сад, нажалост, покојни, и то нашој причи даје малу филмску ноту. То је било код њега у локалу који је држао и он је рекао да мора да нас упозна, као да је проценио да ћемо да легнемо једно другом. То је био судбински сусрет - открио је Јанковић својевремено, док је причао о Бојани.

Телеграф/Република