Наталија и Анђелко су говорили о таленту своје ћерке, а моделе које је креирала ова трагично страдала девојчица, публика је имала прилике да види на Београдској Недељи Моде. Вече које је представљена колекција Ангелине Аћимовић било је најемотивније и најзначајније вече Београдске Недеље Моде.

- Сваки пут кад ме неко пита како сам, у тренутку застанем, зато што бих рекла „добро сам“, а не могу. С друге стране, све што се дешава око наше породице и у име нашег детета, не могу да кажем да нисам добро. Зато што сви ти људи, сва та енергија која је дошла у наш живот, нам даје смисао и вољу. Наша одговорност према тим људима даје нам снагу ујутру да устанемо и кренемо – рекла је Наталија.

Остварење Ангелининог сна уз њену помоћ одозго

- За нас је то било као сан, зато што ми сањамо њене снове. Ово је било остварење њеног сна, да има своју ревију, и то се управо десило на Недељи Моде 12. априла. Све је било величанствено. Емоције су биле од туге, до поноса, праћене сузама. Следеће јутро је било врло упечатљиво – ја се будим први и прво што је супруга изговорила било је: „Јеси ли ти свестан шта се догодило?“. Разумете, то све говори. А све то неких четири месеца од једне молбице да се неко појави и једну хаљину од њених креација оживи. Верујемо да ово није било без њене помоћи одозго. Све нас води Ангелина сигуран сам. Све што радимо, ништа не планирамо, све идемо емоцијама и са њеном креативношћу, љубављу, ношени емоцијама свих људи који су ту – рекао је отац Ангелине Аћимовић, Анђелко.

Фото: Јутјуб принтскрин/K1 Televizija

 

Ми имамо обавезу према Ангелини да негујемо њену доброту

- Пошто сам почео да пишем стихове, једна од песама је „Разговор са очима њеним“. Дан нам се завршава и почиње молитвом и та молитва је упућна њој, пошто је у наручју Господњем, да га замоли да нам помогне. Тако ми се родила идеја да направим ову песму и већ је урађен музички аранжман, то ће бити песма. Обоје се обраћамо њој. Ми имамо обавезу према њој да негујемо њену доброту, њен начин живота и њену креативност. Чак и сад кад је физички одсутна, решавамо проблеме уз њену помоћ – рекао је Анђелко Аћимовић кроз сузе.

На ове речи Ангелининог оца водитељ Бошко Јаковљевић није могао да суздржи сузе, а речи су изостале. Након загрљаја Бошка и Анђелка, родитељи талентоване Ангелине говорили су о Фондацији „Ангелина“ и свему што даље планирају да раде.

Фото: Јутјуб принтскрин/K1 Televizija

 

- Ангелина је била јако самозадовољна особа и мени је она била пример за све – рекла је Наталија Аћимовић у емисји „Кец на једанаест“ на К1 ТВ.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: