Јелена из састава "Фрајле" је на ревији открила да спрема посебну сарадњу са Ангелининим оцем.

Фото: АТА имагес

 

- Недавно сам се упознала са њиховом породицом. Он је почео да пише стихове, желео је да ти стихови добију пригодну музику, а песма је потпуно случајно дошла до мене, преко сарадника Владимира Узелца. Знала сам да ме чека нешто велико, ово је нешто највеће што радим. Ово је јако дубоко и јако дирљиво. Кад сам читала текст само сам ставила руку на клавир и мелодија је изашла из мене. Анђелко ми је само послао: "Ми сви плачемо, ви сте од сада део наше породице", ово је споменик њој. Кроз њена дела и емоције се наставља њен живот. "Ангелина, рашири своја сребрна крила, моја си љубав и небеска вила" - рекла је певачица, откривши покоји стих.

Отац Ангелине Аћимовић је одржао говор пред окупљенима.

- Добро вече. Драги наши гости, вечерас је ревија Ангелининих хаљина. Сви ми заједно настављамо да сањамо Ангелинине снове. Свуда око нас је њено присуство. Кажу, господ дозволи човеку онолико искушења колико је способан да издржи и изнесе. Ја бих додао да, колико господ узме, толико и да. Наша породица сведочи о томе да нам је узето најдраже што смо имали, а дат нам је огроман број добрих људи који су ушли у наш живот, уз помоћ нашег анђела Ангелине. Ја нећу говорити о дивним Ангелиним креацијама, о томе ће говорити стручнији од нас, као и ви после ревије. Увек је постављала озбиљне циљеве, а нама је част да кроз фондацију наставимо њеним путем - казао је отац Ангелине Аћимовић, а породица и присутни су плакали док су слушали говор.

Фото: АТА имагес

 

Током ревије сви присутни били су у сузама, па су се тако Тамара и мајка Ангелине Аћимовић грлиле након представљања модела инспирисаним цртежима њене ћерке.

Пулс