- Већ 25 година играм у Позориштанцету "Пуж" и Бранко и Цаца су моја друга породица. Ко долази у "Пужић" са децом зна да сам ту, а када је реч о широј публици, телевизијској превасходно, у глумачки живот ме је поново вратила серија "Игра судбине". Млади глумци су сјајни и стално им говорим да уживају, јер је ово најлепше време. Њихово време - казала је Југослава у емисији "Кец на једанаест".

Југослава каже да је веома срећна жена, јер је од периода серије "Срећни људи", па све до данас остварила много. Упознала је љубав свог живота, удала се, добила ћерку и почела да се бави дистрибуцијом и приказивањем филмова.

 

- Срећна сам. Имам два пса, велико двориште, близу ми је Кошутњак. Док није било ове короне са екипом из "Игре судбине" дивно сам се дружила. Окупљао нас је Милан Босиљчић па је увек ту било и добре хране и добре музике – рекла је Југослава Драшковић, не откриивајући како ће се популарна серија завршити.

- Најпре, не знам ни ја какав ће бити крај, јер добијамо неколико епизода унапред. А и да знам, наравно, не бих смела то да откријем. Верујем да ће се крај допасти и публици и нама глумцима – с осмехом је закључила глумица.

(Најжена.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".