Скоро пола века, 40 година Зорица живи у Београду, а од тога је живела 27 у Јајинцима у којима је саградила кућу у коју је много уложила. Сада је у преговорима да купи ново имање далеко од града и да врати мир који је одавно изгубила. 

Фото: АТА имагес

 

- Ово је сада као Холивуд, најлепши део града који се шири, и те како се сада овде зида и гради. Мислим да је најлепши део периферије – почела је Зорица.

Велика јој је жеља била да сагради синовима и себи кућу, па је објаснила због чега се определила баш за локацију у Јајинцима: 

- Имам некретнине на разним странама, међутим овде сам 27 година. Прво сам бирала школу која је нормална за моје синове, друго овде је предивно и људи су нормални и мирни. Овде је права пирода, када сам дошла, тада је овде било село, имла сам врт, пилиће, козе, тако да сам уживала. Из године у годину, овде је већ постало јако тесно, као на Теразијама - објаснила је.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је решила да промени животну околину: 

- Само са моје стране, баш око моје куће, гради се по четири или по шест хиљада квадрата, долази ми мравињак. Морам сад отићи из овог мравињака, али негде у унутрашњост, овде ће неко други да остане ко воли мравињак, ја не. Како сам ја из Косјерића, овај део ме је подсећао на то, ту ми је Авала. Онда сам од кућице напредовала, радила и градила, за оба сина и све сам завршила. Већ сада ја овај град не препознајем, он јесте метропола, али сам га превазишла у сваком смислу те речи - истакла је певачица.

- Одем сада често на Дивчибаре и у Пожаревац, тамо имам доста пријатеља и мислим да ће то бити моја следећа локација. Ту ћу се лепо сместити, већ преговарам да купим једно велико имање, са прелепом кућом – закључила је Зорица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: