- Џеј је био најбољи тата на свету, увек насмејан и раздраган, ту је био за све и стално ми је говорио да будем добар човек - истакла је Марија Рамадановски. 

- Као да ми је време застало од кад њега нема, али морам да се борим даље кроз живот, желим да снимим песму због тате.

Марија је открила да јој Џеј никада није дозвољао да буде тужна и да је до последњег тренутка био весео.

- Све би чинио да не будем тужна, до последњег тренутка је певао и много се шалио, нисмо ни помислили да тата може да умре. Трудим се да будем срећна због њега, сваки пут када се расплачем помислим да је он ту крај мене и буде ми одмах лакше. 

Певач јој је током свог живота био највећи ослонац у животу:

- Он је држао целу породицу, кад је он отишао изгубили смо највећи ослонац и заиста нам је много тешко без њега, био је главни у свему.

Она је открила која Џејева песма је највише асоцира на њега.

- Тешко је живети", њу сам једном и уживо певала са њим, са том песмом сам желела да му дам до знања да хоћу да будем певачица. Он је увек био поносан на моју шминкерску средњу школу и што сам шминкала глумце и певаче, али кад је видео да сам кроз њега заволела певање, дао ми је благослов. Такође ме на тату подсети „Сунце љубави" и „Животе жено без морала".

- Волела бих да имам што више татиних особина јер је он био посебан човек - признала је Марија.

Марија истиче да јој је много драго што је њен отац прва асоцијација за Дорћол.

- Поносна сам што је прва асоцијација на Дорћол управо он. Једна жена која ме ни не познаје ми је пришла на Дорћолу јер сам јој деловала тужно и упитала да ли сам добро, рекла сам јој да ми је тата преминуо, она ме је погледала и рекла - Ти мора да си Џејева ћерка.

Марија се осврнула и на предстојећи филм о Џеју.

- Идеја за тај филм постоји од како је тата преминуо, али ми као породица немамо везе са тим филмом. Мислим да сценарију фале истинити догађаји који причају о татином животу. Не знам да ли бих прихватила да учествујем у том филму  јер све што се њему дешавало док ја нисам рођена је за мене непознаница - закључила је Марија Рамадановски.

(Информер) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".