"Кад изгубиш рођено дете, једно једино, комплетна радост свега што си доживео у животу се угаси. То је женско дете, заљубила се, имала дечка. Дружила се с њим, ишла тамо, свирали су. Видим некад да је пила, осетим. Мало попије. Највећи проблем што је тај дечко већ био на игли. Они намерно још неког увале да буде на игли. Сећам се да ме је молила да јој изнајмим стан, да неће да се дрогира више. Ја јој изнајмим стан, то је било наркоманско легло. Нису ни два дана саставили то. Вера је три дана сређивала тај стан", прича Милић и додаје:

Фото: Милутин Лабудовић

 

"То је моја највећа грешка. Имао сам наду да ће бити како је рекла. У неком стању депримираности је рекла: "Ја не могу имати нормалног дечка, само наркомана". Сама се скидала са хериона. Није хтела више да се боде. Почела је да халуцинира".

На питање да ли је покушавао да јој помогне и одведе је на лечење, он је одговорио:

"Пар пута је била у болници. И са тим првим дечком, и са мужем ти. Они одустану после седам дана, и онда и она са њима. Рекао сам Вери да не правимо децу, јер ће бити на мене. Сигурно ће имати моју генетику".

Милић се присетио и тренутка када је сазнао за ћеркину смрти.


"Били смо код куће, телефон је зазвонио и новинарка ме је питала да ли је истина, нисам знао. Кажу читам у новинама да су нашли Мају мртву. Ко год има наркомана, он чека да чује оно најгоре о драгој особи. Маја је била јако интелигентна, знала је шта и како да прича са мном. Никад не би рекао да је то наркоман. Из тог излива интелигенције, убоде се и буде дебил. Можеш да вежеш неког, скине се физички, прође...Дан пре него што се то десило били смо у Сарајеву, договарали да идемо на море", рекао је он у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Рокер је открио и шта је данас са његовим унуцима који су остали без мајке.

"Ти моји унуци имају оца, хоће да их врати себи, али не може скроз да се скине. Има то насеље за децу где су они сада. Социјална служба је Маји одузела децу давно, кад су имали четири, пет годинама. Кад дођем у Сарејво пре и видим тамо, оно је катастрофа. Слао сам Маји пре новац за њих, а онда видим они гризу неки кекс стари тамо, од 10 дана. Не могу да их узмем, нисам их видела откако је пандемија. Чујем се са њима, они имају телефоне. Чујем се са њиховом васпитачицом. Знају шта им се десило са мајком. Тамо имају лепе услове за одрастање, надам се да неће кренути путем наркоманије".

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".