Развод Хариса Џиновића и Мелине Џиновић шокирао је јавност, а сада је њихов растанак прокоментарисала и певачица Ивана Шашић.

Ивана је истакла да разуме Хариса јер је он повређен од стране, сада већ бивше, супруге Мелине.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Он је повређен човек, ја њега разумем. Нисам присталица превара у везама и браковима, разведи се поштено, па ради шта хоћеш. Код мене је то тако. Боље ми је да сам квалитетно сама него у односу где ће мене неко да вара или ја неког. Не могу да будем са тим партнером ако ћу га варати, нисам тај тип. Ако сам дошла до ситуације да помислим да га преварим нешто није у реду. У тој заједници никад не бих била. Е, сад, ми смо као народ мало изгубили смисао брака и вредности, све се свело на то да смо ушушкани и финансијски потковани. Противник сам таквих ствари, превара и брак не иду заједно - рекла је Ивана, па прокоментарисала Харисове изјаве.

Фото: АТА имагес

 

 

- Повређен је, он је свесно њој дао све, вероватно. Имала си све и сад си ме изигирала и повредила, једноставно прича као повређен човек. Упознала сам га једном давно и мислим да његов карактер не дозвољава другачије него ово што сад ради. Такав је да мора да каже оно што мисли да неко не би помислио можда нешто друго о њему. Достојанствен је и мора да каже тако како јесте, то је његов део приче. Он је у лепим годинама и свестан је свега, сам каже да јој је све дао, па шта није ваљало?! Има таквих и мушкараца и жена, да се не лажемо, који имају све па им је мало!

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: