Међутим, једном приликом Катарина је направила преседан и у једној емисији је открила како се негује и да ли је радила неке естетске корекције.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам тип који не уме ништа да сакрије, тако да сам увек искрена са својом публиком. Мислим да је за мој изглед највише заслужна генетика и све би вам било јасно када бисте видели моје родитеље... Не бих да се хвалим, али ја сам и целог живота вежбала. То је помогло мом телу да буде у тонусу и онда када због обавеза не стигнем да тренирам две или три недеље. Тело памти и успева да задржи добру форму - рекла је тада Катарина.

Истакла је тада да се скроз препушта свом лекару, у чије знање и стручност бескрајно верује, када је у питању нега лица. Сматра да је велики естета и професионалац, и уме све да уради умерено, на прави начин.

Фото: АТА имагес

 

- Помало радимо ботокс, толико да и даље могу да се намрштим јер то морам због посла. Слажемо се да је мање - боље. Третирали смо цело чело и мало око очију, боре смејалице. Ја имам 45 година и то је нешто што се види. Имам изузетно светле очи и шкиљим, па када се лето приближи крају, види се понека бора вишка. Он ми тада каже: Кренула је бора. Тада додамо ботокс, ако ништа не снимам - рекла је глумица.