Међутим, ретко ко се сећа да је била у браку са рукометашем Огњеном Кајганићем. 

Водитељка је изјавила судбоносно "да" Александру 2016. године, а како Александар не воли да се експонира, тако она ретко објављује фотографије са њим. 

- Ја сам у 39. родила Ану и самим тим мислим да сам "фулл тиме" мама. Са двадесет година немаш свест о животу, а са четрдесет си већ мало задихан и уплашен над свим. Можда ја њу и мало смарам, али трудим се да им угодим, да имају лепо детињство, али јесам строга - рекла је једном приликом Александра о деци.

- Мене се плаше, Саше не, јер он није све време ту и он им још увек попушта, али мислим да је то нормална подела улога. Мислим да ће, када буду ушли у пубертет, он бити тај "лош полицајац", а ја добар - испричала је водитељка за емисију "Премијера".

Александра је једном приликом описала како успева да сачува приватни живот од јавности: 

- Мој супруг не воли да се јавно експонира. Нас двоје смо се нашли, он поштује све моје изборе, али му не прија медијска пажња. Стидљив је човек и ја поштујем тај избор. Пре неки дан сам објавила једну фотографију на свом профилу на Инстаграму и то је освануло на свим порталима, а тада ме је замолио да то више не радим - рекла је водитељка једном приликом.

- Ја сам имала довољно година и да нисам добила дете са Сашом никад га не бих добила. Прави муж мора да буде домаћин, а то се види у томе какав је са својом породицом - рекла Александра једном приликом у емисији "Магазин Ин".

БОНУС ВИДЕО: