Певач Слоба Радановић гост је у вечерашњој емисији код Огњена Амиџића.

Певач се дотакао бројних тема, а упитан је и да прокоментарише сукоб са Даром Бубамаром око песме, за коју она тврди да је украдена.

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

- Данас је и Рале Ратковић дао изјаву, све је рекао, нисам ја хтео да се оглашавам, то није мој, ја о Дари немам лоше мишљење као човеку, и даље стојим иза тога да је испао неспоразум. Мало се дигла вештачка помпа, не знам из ког разлога. Свако нека слуша верзију коју воли, желим и њима много прегледа, нека имају и више него ја. На демо верзији је био глас Ралета, то не знам одакле јој та информација, није тачно да сам некоме нудио. Дарим глас нисам чуо. Да сам чуо, ја бих је позвао да питам да ли планира да избаци или не, али нисам имао прилику да чујем да је то њена песма, нити да ми је неко рекао да је то њена песма. Можда је требала она да ме позове, али не знам што је отишло предалеко - испричао је Слоба, па додао:

- О њој никада нећу рећи ништа лоше, ја њу поштујем и ценим, нисмо се чули, нема потребе. Више од овога нисмо у сјајним односима, она има своје бубице... Ја знам да ја нисам крив, то су ствари које аутор треба да реши. Ја нисам ту песму чуо код тебе, па отишао код другог у студио и отпевао, него сам код тог човека чија је песма отпевао у студију. Имам потврду и папире. Ја сам соло снимио песму, није дуетска - рекао је Слоба у емисији код Огњена.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Дара је недавно гостовала у једном подкасту у коме је јавно проговорила о сукобу са Слобом и открила да јој је криво што је Слоба показао право лице, те да вешто крије да подмеће ногу младим и новим извођачима који тек ступају на сцену. 

- Слоба Радановић! То су ти најлошији ликови, ти који су као добар момак, црква, фолирају, а овамо га завуку. Он нема ни мозга, ни хајпа, ни вере... Он је стварно балван, балванчина! А ја сам му помогла да снимимо дует, била сам му код оца на сахрани, али нећу то да пребацујем сада. Била сам тад уморна од наступа - одбрусила је Дара.