Од певача који се деведесетих година искрадао на задњи излаз и прескакао ограду како би побегао од редова обожаватељки које су га сачекивале испред куће да се упознају и сликају с њим остала је само прича и сећање, а женама у његовом животу некако није било суђено.

Др Иги мисли да је можда тако и боље, јер се већ навикао на своју самачку рутину. Астролог му је открио да му је урађена нека враџбина, коју може само хоџа да скине, те да због тога нема среће у љубави

- Покушале су многе, али ја се не дам. Схватио сам какве су жене, данас не могу да верујем жени. Ја сам имао заказан датум венчања, имали сам везу раније, раскинули смо и после много година смо опет ступили у контакт, опет је планула љубав, али Београд - Њујорк је сувише далеко, трајало је неко време и договорили смо се малтене све, али сам схватио да то није то на крају. Жао ми је што немам породицу и децу, али мислим да није касно још - каже Др. Иггy, па додаје:

- Навикао сам се да будем сам, па се бојим кад би дошла нека жена како би она нарушила моју рутину. Скоро сам био код друга на слави и ту сам упознао астролога који ми је погледао наталну карту и рекао да је неко бацио враџбину на мене, те да може да је скине само хоџа из Босне, не знам шта да кажем на то, али могуће је све - каже Игор, који се присећа обожаватељки које су га опседале у време његове највеће популарности:

- Сећам се тада ја дођем у школу где тата мој радио као професор, на Бановом брду, прекидала се настава због мене. Сви су долазили да виде ко је доктор Иги, да ме пипне. Тад су имали оне шкљоц апарате, то је била лудница, еуфорија. Ја нисам смео из куће да изађем. Био је ред од 50 девојака испред куће које су чекале да се сликају и упознају. Излазио сам тако што сам прескакао ограду иза куће, кроз неку малу капијицу се провлачио и бежао да ме не виде - закључује Др Иггy.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: