Професионални спортисти зарад врхунских резултата морају да се одрекну много ствари, од хобија до драгоценог времена са најближима, међутим најчешће можемо чути да им посебно недостаје "храна за обичне смртнике".

Тако су сви на посебним режимима и дијетама, морају да избегавају храну од које се гоје и не могу да остваре перформансе које се од њих очекују, а свако од њих има "слабу тачку" која га посебно изазива.

Тако је најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић у емисији "Балканском улицом" испричала шта је то што је њен "окидач" и шта јој највише недостаје када је у режиму. И мало је рећи да је својим речима оставила без текста водитељку емисије "Балканском улицом", Весну Дедић, која није очекивала да ће Ивана бити тако директна.

Фото: Профимедиа

 

- Је л' икад узмем алкохол? Што да не? Шта фали! - насмејала се Ивана и открила свој грех. - Шта фали? Ви не бисте узели кап алкохола да сте професионални спортиста? Да, живели би на броколију. Не волим печење, роштиљ онако, нисам баш неки фан, али колачи, слатко...

Упитана је и чему би најтеже одолела док је на посебном режиму:

- Ракији... Ракији и Нутели - насмејала се српска атлетичарка која има савршену линију још од када је закорачила у професионалне воде, а управо је и она доказ да је понекад најважније узети и неку храну "за душу".

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Ивана Шпановић је наша најуспешнија атлетичарка свих времена и пред њом је наступ на Олимпијским играма у Паризу где ће покушати да дође до златне медаље, једине најсјаније која јој недостаје у каријери:

"Сигурна сам да ће ово бити једна лепа година, са круном у Паризу. Надам се да ће у Паризу бити и моја круна године и каријере. Све што сада радимо је у име тог циља".

БОНУС ВИДЕО: