- Брине нас повећање цена нафте, али ту ћемо гледати, пошто долази редовна акцизна повећања почетком маја, како и на који начин да то решимо и да то људи не осете у потпуности - рекао је он за РТС.

Вучић је нагласио да је је важно да Србија настави економски развој, да ради што више, додавши да су резултати из фебруара добрии, а и у марту се очекују да ти бројеви буду веома добри.

- Треба да наставимо да радимо са свим партнерима, са свим пријатељима, да развијамо своју земљу, да наставимо са индустриализацијом - рекао је председник.

Он је најавио да ће у наредном периоду бити отварања и неколико фабрика, као и постављање камена темељаца за нове.

- Треба да наставимо са радовима на Експу, да наставимо са улагањем, да наставимо са грађевинском индустријом, и са нашим великим инфраструктурним пројектима - рекао је Вучић.

Како је нагласио све је то веома скупо и веома мали број земаља то може да приушти.

- Сад ћемо морати мало да се стиснемо, да водимо рачуна о сваком динару и да бринемо о свему, али ми тиме снажимо своју земљу, њену позицију у региону и одвраћамо сваког потенцијалног агресора. У складу са тим морат ћемо да радимо још снажније, још јаче, да још више градимо и да се још више боримо и Србија ће по том питању, уверен сам, имати успеха - рекао је Вучић.

БОНУС ВИДЕО: