Ипак, цела прича око њеног новог мајчинства од самог почетка је веома контроверзна и око ње се и даље полемише. Недавно је објавила још једну у низу фотографијом са ћеркицом која ове године напунила годину дана.

Ана је у мају 2020. године изгубила свог 27-годишњег сина Алеса Лекија, који је изгубио битку са раком. Како је Ана навела, његова последња и највећа жеља била је да постане отац и донесе дете на свет.

Ова мама је одлучила да сину испуни жељу, те је одмрзла његове полне ћелије и уз помоћ сурогат мајке, постала мама-бака девојчици по имену Анита, пише "The Sun".

Када је њен син сазнао да има рак, замрзнуо је своју сперму пре него што је кренуо на хемотерапију, у нади да ће једног дана постати тата, а његова мајка сада одржава његов сан.

Објавила је снимак и фотографије како су она и Анита обележиле први рођендан, а Ана ју је у опису назвала "копијом тате".

- Могу само да вам захвалим што сте испунили моје срце светлошћу потопљеном у најдубљу таму и осакаћеном огромним болом. Хвала ти на осмеху, брбљању, пузању и првим корацима. Хвала што ме гледаш са истом љубављу као што ме је гледао твој тата... никад ме нико није тако гледао.Ти си копија свог оца, жељена са тог неба који се граничи са вечношћу. Једног дана ћу ти рећи какав је био твој тата: племенит, великодушан, храбар, пун подршке, забаван, пун љубави, са лудом девојачком нежношћу која је изазвала љубав у свима нама који смо имали среће да га волимо.

И ти ћеш бити иста, Анита. Мој мали анђеле светлости, дуваћеш свећу вечерас у сну са својим татом док те ја грлим, умирући од љубави - написала је Ана у поруци детету.

Ана није искључила могућност да на свет донесе још деце свог сина преко сурогат мајке, јер је била његова "жеља" да има петоро деце.

(Она.рс)

БОНУС ВИДЕО: