Ову информацију за “ПулсОнлине.рс” је потврдио Јовановић и објаснио о чему се ради.

Фото: В. Данилов

 

- Завршили су све. Ушли су кућу, то је трошна кућа од 150 квадрата. Ова кућа, ја је зовем Мркина јер је својевремено Милутин ту живео, од 15. априла 2009. године је у власништву Евроазијиског центра за стратешки менаџмент, узели су туђу имовину на мене као дужника према бившој жени. Запленили су шупу буквално али је понижавајуће, треба мени да узму а не новом власнику. Једини проблем је што је та кућа на мојој парцели и шта год да хоће да раде не могу без моје дозволе. Направили су ми сада проблем и са власником те куће, којој је она продата - каже Мића и додаје:

- Поднео сам кривичну пријаву против извршитеља, али и моје бивше супруге Милице Ђорђевић јер су отели нешто што није моје. Неће се овако завршити јер није по закону. Кућерак је продат, плаћен је порез али грешком катастра није укњижено. Жао ми је, јер ту кућу и даље зовем Мркина кућа, ту смо, док је он живео, проводили дивне дане. Сада су моја бивша жена, њен адвокат и извршитељ напали другу кућу у Браће Југовића, коју сам продао једном брачном пару, лекарима, још 2005. године. Сада ми траже и то. Мени остаје само вапај држави да ми помогне - закључио је Мића.

Подсећања ради, он је недавно за "ПулсОнлине.рс" причао на ову тему док још није дошло до извршења

Фото: В. Данилов

 

- Милица Ђорђевић је на основну једног документа који сам ја потписао, био сам мало више уцењен у стилу - ако хоћеш брз развод потпиши ово и завршавамо. Ја у то време заљубљен у ову актуелну Ану са којом опет исто имам проблеме, решим и потпишем да је обавезујући на тих 800.000 евра мислећи да она то никада неће да потражује. Е шта се дешава после, дешава се то да она улази у везу после пете година са неким ситним криминалцем који има кривичне пријаве од фалсификовања докумената до оружане пљачке, који је сада у бекству и она је вероватно наговорио да потражује ових 800.000 које јој не припадају јер сам ја њој непосредно пре тога купио стан диван на Дедињу од 200 квадрата који вреди милион. Под његовим наговором Милица је ушла у ту причу која је потпуно ван закона јер то што потражује не поседујем ја него Евроазијски центар за стратешки менаџмент, чији је власник један познатији човек. Евроазијски центар сам ја продао том човеку, заједно са том кућом, тачно пре 13 или 14 година (показује документ). У суду оверен и види се да је плаћен порез. Јавна лицитација је требала да буде, али до ње није дошло јер су видели да улазе у озбиљан криминал - рекао је Мића па додао:

- Она може свашта да уради. Можда није пристојно али морам да напоменем да породица много значи, Милица је одрасла у једној лошој средини. Када сам почео да се виђам са њом није радила мајка, брат, она. Запослио сам и мајку и брата, ишколовао на пилотској академији у Вршцу, купио му голфа да не причам шта сам све радио. Али ако ви гледате да вам се у кући догађа криминал када тад морате да идете истим путем. Тако да мене не би чудило да направи другу ујдурму да се домогне нечег другог, али мислим да у овом тренутку то није могуће јер ако се неким чудом ово активира запрећена је јако дуга казна затвора и за клијента и за извршитеља.