Зорана је решила да одговори људима који имају другачије мишљење од ње. Прво су закључили да се не сређује више као раније, јер није срећна, а потом су је осудили јер им је необично да буде у добром односу са бившом женом свог дечка: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

- Мој дечко иде на тренинг у 8.45. Имамо једна кола тренутно. Мени када аутомобил треба, што је два до три дана недељно, ја морам да устанем са њим. Сви знају да ја нисам јутарња особа, нећу се пробудити пола сата раније да се средим. Ја отворим очи, навучем прву ствар која ми дође по руку и возим га на тренинг. Некад се вратим кући да се средим, ако имам времена. Неко је рекао да ми не даје довољно пажње па нисам мотивисана да се спремам. Када да се спремим? Да устанем у седам, фул шминка и фризура! Дајете себи за право да нисам срећна зато што се не сређујем? Да ли су то ваша незадовољства или пројекције на конто мог живота, не знам -изјавила је јутјуберка на свом Јутјуб каналу, па додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

- Друга ствар која ме је разбеснела више него ова, ја сам добила толико порука кад сам избацила на стори да она и ја кречимо Лалину собу, а онда и да је Елој ту. Шта је са вама људи, да ли сте ви пукли? Вама није нормално да два родитеља која нису заједно и партнер једног од њих функционишу? Мени је то најнормалније, не видим потребу да се Лиса и ја мрзимо. Ја сам дошла после ње, они су се развели увелико пре мене. Они су имали своје проблеме, развели су се, ја сам се појавила, немам шта ја да њу мрзим и да глумим маћеху, вештицу. Срећа тог детета је најбитнија, кад види да се њени родитељи слажу и ја и њена мајка, она ће бити опуштенија. Лиса је та која има старатељство, ми Лалу виђамо једном, некад два пута недељно. Зашто бих ја правила проблем и зашто да не олакшам ако могу? То дете ће сутрадан бити сестра мом детету, зашто да не функционишемо сви.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: