Касније је уписала Академију драмских уметности коју је и завршила, а потом и добила улогу у серији Срећни људи. Ова заносна лепотица је све очарала малом, али слатком улогом у култној серији где је тумачила најбољу Ђинину другарицу Соњу.

Играла је у "Госпођи министарки", у филму "И то ће проћи" и другим.

- Носим лепе успомене са снимања „Срећних људи“. Серија је обележила једно време и траје и даље кроз репризе. Важнија од те улоге ми је Дара у „Госпођи министарки“, а моју мајку играла је Милена Дравић. И даље памтим анегдоте са тих снимања. У паузама је нестајао по ходницима студија Пепи Лаковић, а мали Никола Ђуричко скривао се да пуши. Сцене с Ташком Начићем смо снимали безброј пута. Свако би се засмејао кад је долазио да ме проси - рекла је за Курир пре пар година.

Реч је о глумици Наталији Влаховић Чуљковић.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Иако су сви мислили да ће направити огроман успех јер је била доста популарна, једна породична трагедија је све то стопирала.

Оне је била удата за бизнисмена Милоша Чуљковића који је 1998. године погинуо у саобраћајној несрећи у Црној Гори.

Наталији се десила још једна јако непријатна ствар.

Фото: АТА имагес

 

 

2022. године јој се слошило у Црној Гори, на рођендану код супруге Жарка Зечевића, а тада је доживела инфаркт.

- Тачно је, мама је изненада доживела инфаркт. Молим вас само да нас разумете у овој ситуацији - рекла је њена ћерка тада за Курир.

Након 15 година одсуства са сцене вратила се улогом у серији "Војна академија 2", а прикључила се и екипи "Убица мог оца".

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: