''Пацијенткиња је свесна, оријентисана, комуникативна, хемодинамски стабилизована. Ипак, с обзиром на тежину повреда, и даље је животно угрожена. У овом тренутку је у стабилног општег стања'', потврђено је из КЦ Ниш.

''Имала је повреде по читавом телу, почевши од главе, па до носа, ушију, грдног коша, стомака и на екстремитетима. Једна од тих повреда је била тежа, у пределу грудног коша'', рекао је специјалиста ургентне медицине у Општој болници Лесковац Драган Маринковић.

Дежурни лекар у Дечјем диспанзеру у Лесковцу Драган Стојановић испричао је да је био у ординацији око 8.30 када је чуо врисак.

''Сестра ме је позвала, у ходнику је била повређена жена. Пружили смо прву помоћ и позвали Хитну помоћ, која стигла за око пет минута, као и полиција'', рекао је Стојановић.

Нагласио је да је жена крварила из левог уха, али и да има убодну рану у пределу стомака и посекотину на левој страни лица. Није видео нападача.

''Када смо сестра и ја изашли из ординације, он није био ту'', рекао је он и додао да су присутна била и два дечака, којима је рањена С.В. маћеха.

(Телеграф)