Силовања су извршена над проституткама уобичајеним у овом делу француске престонице, међу којима има и доста трансексуалаца. Реч је о Пакистанцу коме су жртве наденуле надимак "Ел Индијано", старом 34 године.

Једна од "продавачица љубави" жалила се да је силована чак стотинак пута од септембра 2022. Тужбу је поднела крајем марта ове године. Према њеној верзији, нападач је ступао у акцију углавном недељом увече, наоружан ножем и боксером, и наступао је с изузетном агресивношћу.

Тужбу је поднела још једна "дама ноћи" која је после напада "Ел Индијана" завршила у болници.

Полицајци су утврдили везу између ових напада и сличних насртаја који су се догодили у Булоњској шуми на пролеће 2020, када је нападач завршио у притвору, па су тако дошли до поменутог Пакистанца. Он се, иначе, у Француској налази илегално, без права боравка.

Фото: Горан Чворовић

 

Занимљиво је да је у фебруару у Булоњској шуми приведена иста особа, уз поседовање ножа, боксера и бибер-спреја, али тада није било тужби против њега, па је пуштен на слободу.

Пакистанац одбија оптужбе, иако признаје да је користио услуге "продавачица љубави". Каже да је уредно плаћао, а при тој верзији је остао и када је био суочен са својим жртвама.

Проститутке ретко подносе тужбе, јер сматрају да оне неће уродити плодом.

Горан Чворовић - Од сталног дописника Новости ПАРИЗ

БОНУС ВИДЕО

ПРИЧЕ ИЗ ХРОНИКЕ: Насиље крију од родитеља због срамоте