Душко Шарић, ком се пред Посебним одељењем Вишег суда у Београду суди због сумње да је био припадник криминалне групе његовог рођеног брата Дарка Шарића, пребачен је данас у кућни притвор. Како се сазнаје, на кућа коју је његов пријатељ заложио као јемство, односно гаранцију да ће се млађи Шарић редовно одазивати на све позиве суда, уписана је хипотека и он је у пратњи службеника Управе за извршење кривичних санкција пребачен у кућу из које неће смети да излази без дозволе суда.

"Добро нам дошао Душко, а види какав си нам", чуло се из дворишта куће, у које је у пратњи службеника Управе за извршење кривичних санкција око 12.20 сати Душко Шарић ушао у аутомобилу.

Душко Шарић, подсетимо, српском правосуђу предао се 4. јануара и од тада је био у притвору. Оптужницом Јавног тужилаштва за организовани криминал терети се да је чувао новац за финансирање групе и да га је по налогу Дарка Шарића који је у то време био у притвору због суђења за шверц кокаина, давао другим осумњиченима, као и да је учествовао у покушају дискредитације сведока сарадника Небојше Јоксовића. Током изношења одбране пред судом, изјавио је да није крив ни по једној тачки оптужнице.

БОНУС ВИДЕО