Он тврди да жена заправо почиње старити када почне скривати своје недостатке. Многе жене покушавају сакрити своје праве године користећи естетске третмане и корекције, али то заправо није потребно. Важно је остати млад у срцу и неговати себе на начин који одражава наше унутрашње стање.

ФОТО: Профимедиа

 

Наше године се, према њему, могу приметити кроз ход, говор, глас и понашање. Зато је важно водити здрав животни стил, држати рамена усправно, бити поносан на себе, избегавати стрес и не пушити како бисмо очували свој глас. Покушаји сакривања година, према Ремарку, су узалудни и могу деловати смешно.

Фото: Схуттерстоцк

 

Његова порука је да године не би требало да буду препрека за бригу о себи. Препоручује негу тела и коже кроз благе креме, неутралну шминку и квалитетну козметику. Уместо да се стидимо својих година, требали бисмо бити поносни на њих и прихватити их као део нашег животног искуства и мудрости. Јер на крају крајева, године су само број и не би требало да дефинирају нашу вредност. Уместо тога, требамо се фокусирати на оно што је заиста важно у животу.

Стил