Разлика у годинама овом пару није пореметила планове за будућност, а за Марију кажу да је права лепотица.

Небојша, са Маријом се оженио 24. јануара 2019. године и пар каже да "љубав не броји године".

Фото: Анђела Стевановић Живковић

 

 

Марија је током семинарског рада, помно пратила стваралаштво Небојше Кундачине, а његова глума ју је јако дирнула, па је имала потребу да са њим поприча о комадима које је гледала.

 

 

- На факултету смо добили задатак да напишемо семинарски рад о представама које смо гледали, а ја сам погледала неколико у националном театру у којима је глумио Небојша. Његова глума толико ме је дирнула да сам му пришла после једног извођења са жељом да му поставим неколико питања о његовим улогама - рекла је Марија својевремено за "Глорију".

 

 

Небојша је истакао да је био затечен тиме да неко толико студиозно гледа драмске комаде и пише семинарски рад о томе.

- Пошто после представе најчешће нисам у стању да мислим како треба, замолио сам Марију да се чујемо сутрадан. Желео сам да у међувремену мало размислим и, у славу науке, дам одговарајуће и сувисле одговоре. И ето, сутрадан смо се чули и разговарали, наравно у позоришту и о позоришту, а међу нама су се одмах јавиле симпатије, препознали смо се - истакао је Кундачина и додао:

 

 

- Међу нама је од почетка све некако романтично и баш онако како и треба да буде, уколико ишта може да буде романтично у овом брзом и лудом времену. Дивно је кад се двоје људи пронађу и препознају. Кад је права особа у питању, онда се све дешава лако, без икаквих стратегија и планова, па је и венчање дошло некако спонтано. Имамо доста истих интересовања, за глуму, музику. Много читамо, али углавном везано за глуму, делимо сличан осећај за добре ствари и заједнички то све доживљавамо као неко усхићење - рекао је глумац о односу са Маријом.

БОНУС ВИДЕО: