Дејан Драгојевић, који је прешао у ислам, доживео је непријатност на граници са Босном и Херцеговином, јер је возио нерегистровано возило. Наиме, Драгојевића је полиција зауставила и нису му дали да пређе границу, а разлог је нерегистровано возило.

- Толико смо лагано кренули Јована и ја, ни на крај памети нам није било да је истекла регистрација пре седам дана. Сад морам да чекам саобраћајну полицију, тако да изгледа ништа од Сарајева - рекао је Дејан на влогу, а његова девојка је додала:

- Изгледа да ћемо у апс - навела је Драгојевићева партнерка, али Дејан није очајавао.

- Јао, па то је оно кад су ме пратили! Ко зна зашто је то добро, видећемо шта ће се дешавати, Ако не може да се иде, шта да радимо - истакао је бивши задругар, док је чекао на граници да види шта ће се даље десити.

Фото. Принтскрин/Instagram/ dejan_dragojevic_official_

 

 

- Сад смо на граници, дошла је саобраћајна полиција, млад момак, културан, фин. Узимају ми таблице, носе у полицијску станицу. Изаћи ће ми у сусрет да идем под ротацијом до техничког прегледа, назваће њих да виде да ли могу да ме приме одмах, тако да би требало да буде све о-кеј - објаснио је даље Дејан, док је Јована добацила: "Идемо у полицију!".

Срећа их је ипак послужила, па су нашли решење како да пређу у Босну и стигну до Сарајева.

- Прешли смо у Босну, ауто је остао у Србији, чекамо регистрацију у понедељак. Сад смо изнајмили ауто, и даље идемо ка Сарајеву - саопштио је на крају Драгојевић, који је свој снимак назвао "Тежак пут до ифтара у Сарајеву, полиција ме вратила са границе".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: