Ника Тошић је активна на ТикТоку те можемо видети да су видео снимци о проблемима са којима се сусреће у тинејџерском периоду: 

- Не знам шта ћу да радим за матуру, да ли да идем или не... Традиција је да позовеш наставнике, из поштовања, али ја не желим никога да зовем. А кад сам схватила да иде и друго одељење, не само ВИИИ-1, стварно... Не могу да издржим то - пожалила се Ника док се шминкала, па је додала:

Фото: Принтскрин/ТикТок/frnotnika

 

- Али, ако не одем, знам да ћу се после кајати. Већина мојих другарица не иде, што је баш глупо, али штета. Бићу са мојим другим другарицама. Мало њих иде, сигурно због наставника. Ја не бих ишла само због наставника, али немам избора.

Карлеушина наследница је чини се у дилеми у вези хаљине коју ће обући: 

- И даље не знам шта бих обукла. Али дотад ћу сигурно смршати још пет килограма. Сад сам за недељу дана скинула три киле. Једва чекам да будем згодна! И спремам се да испробам нове ствари које сам купила - закључила је Ника путем "ТикТока".

"Па нормално да ћеш бити згодна на маму диву", "Иди Никице на матуру! И ја сам мрзела основну, али ти иди да будеш луткица најлепша", "Боже колико си слатка", "Ти си највећа краљица икада! Инфлуенсерка године" ...само су неки од коментара испод Никиног видеа.

БОНУС ВИДЕО: