- Из моралних разлога подносим неопозиву оставку на место директора ЈКП "Водовод" Бор, с обзиром на то да су осумњичени за убиство детета запослени у овом предузећу и да постоји основана сумња да су извршили ово гнусно убиство у току радног времена, службеним возило, у току обављања радног задатка – наводи Павић.

Директор "Водовода" најавио је и да ће покренути кривичне поступке и против других одговорних "за пропусте, чињење и нечињење".

- Покренућу кривичне и све друге законом прописане поступке против осумњичених, али и свих других запослених одговорних лица у предузећу који су својим пропустом, чињењем или нечињењем допринели да осумњичени остану на слободи 10 дана – додаје Павић у својој оставци.

Фото: И. Митровић

 

 

Он је у своје лично име и у име свог колектива упутио најдубље саучешће родитељима, породици, пријатељима породице, али и грађанима Бора и Србије због трагичне смрти Данке Илић, али и истакао да се ограђује од поступака и радњи осумњичених.

 

- ЈКП "Водовод" и ја лично ограђујем се се у сваком погледу како кривичном, тако и материјалном од поступака и радњи осумњичених радника – додао је Горан Павић.

(Новости/С. М. Ј.)

БОНУС ВИДЕО: