Две жене кажу како се осећају "повређено" и "осрамоћено" након што су избачене с лета јер су "претешке". Новозеланђанка Ангел Хардинг и њена пријатељица кренуле су на пут из Напиера до Окленда кад је дошло до инцидента. Из авиокомпаније Аир Неw Зеаланд дамама су наводно казали како је требало да купе по два седишта...

- Осетила сам јаку и наглу бол у левој руци. Окренула сам се и видела како ми особље авиокомпаније покушава спустити наслон за руку. Агресивно је разговарала са мном. Казала је да авион не може полетети док сви нисмо у исправној позицији - прича Ангел, јавља Даилy Маил.

Након тога, прича ова дама, с разгласа је стигло обавештење како сви путници морају напустити авион због "проблема".

- Стјуардеса је дошла и казала нам да смо морале да купимо по два седишта. Тад смо схватили да смо ми проблем - каже Хардинг.

Фото: Профимедиа, принтскрин Јутјуб/ Te Karere TVNZ

 

 

Даме су напустиле авиону инвалидским колицима којима се служе због здравствених проблема те су одвојене од других путника. Казали су им, пише Даилy Маил, да поновно морају направити резервацију, али да је наредни доступан лет тек за два дана...

Госпође су се побуниле и казале да немају новца да купе по две карте, као и да немају где остати у том подручју. Аир Неw Зеаланд понудио им је плаћени смјештај, храну и лет, на који су се укрцале наредног дана.
 

БОНУС ВИДЕО