Драгана истиче да је увек била искрена, па је тако и сада, а каже да је немогуће да се лажу људи пуне четири деценије, колико је на сцени.

- Не можете ви 40 година да лажете и фолирате људе. Значи, нека грешка би вам се омакла, људи би схватили да сам фолирант. Зато сам ја преискрена. Ја себи направим и проблем са својом искреношћу. Најискреније - рекла је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад сте искрени, не можете да забрљате. Ако лажете ви заборавите шта сте коме слагали, а ако сте искрени, не можете да погрешите. Увек говорите истину и није проблем, уопште. Хтела не хтела, ја сам оваква. Да се променим не могу - додала је певачица, која, како наводи, свако мало плаче због прича које је прате.

- Моје речи се често злоупотребе. Ја опраштам, многе лажи проплачем... Боли ме кад неко лаже о мени. Све што ме је болело је довело до тога да људи кажу да сам добар човек, да сам хуман човек, да сам чврсто на земљи. Никад себе нисам назвала звездом, да ли ми верујете? - истакла је Драгана за хрватских "24сата".

Тони покушавао да врати Драгану

Иако је до пуцања њиховог односа дошло током 2021. године, Тони је, како се нашироко писало, Драгани на снимање програма њихове телевизије око новогодишњих празника 2022. године слао букет цвећа са специјалном поруком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Волим те као првог дана - писало је у поруци, што је Драгана пред свима прокоментарисала:

- Јао, од Тонија! А од кога би другог... Само он, нема ко други! Као првог дана, каже... Добро... Он је препун изненађења, дефинитивно, ово нисам очекивала.

"Нисам као мој супруг да показујем аутомобиле"

Драгана је недавно поткачила још увек законитог супруга док је причала како јој материјално никада није било битно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Можете да ме возите у Смарту, можете да ме возите, ево, у Мајбаху, небитно је, ја нисам тај тип уопште, да ми је то нешто битно... Зашто све мора да буде гламур, кад може да буде нешто носталгично... Некад су сви возили Стојадина, касније Југа, Фићу... Мени је то драже него неки "вау" ауто! Никад нисам била за то. Мој супруг је волео тако кроз мене да показује своје аутомобиле, али ја нисам тај тип - истакла је она за горепоменут медиј.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: