Учесник музичког такмичења "Никад није касно" Горан Филић Гогац, привукао је пажњу јавности прошле године талентом који је показао у поменутом такмичењу, али и причом о трансплатацији срца.

- Захваљујући породици дечка који су донирали мени његово срце ја сам овде вечерас, са новим срцем - казао је тада, док је сада, у емисији "Преживели", открио како су родитељи тог момка сазнали да је заправо њему отишло срце њиховог сина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Goran Filic

 

 

- Они нису гледали ту емисију, него су видели вест. Тако су сазнали за трансплатацију. Рекли су да је истог датума он преминуо. Мислио сам да је имао 37 година, а заправо је имао 32 године. Они су из Београда. Ту је било много емоција, плакања. Желео сам да их упознам. Хтео сам да одрадимо видео-позив - рекао је он кроз сузе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Goran Filic

 

 

- Мајка је кришом гледала у телефон да види како изгледам. Сусрет је био, ух... Супруга и ја стижемо код њих, мајка ме грли као да се знамо сто година. Сестра његова је ставила руку мени на срце и рекла: "Само да поздравим свог брата", ту смо причали о свему. Отац преминулог дечка је рекао да сам сео тамо где је његов син, у његовом последњем сну сео у кући. То је још један доказ да случајности не постоје, као што се мој отац звао као отац тог дечка, на пример - додао је Горан.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: