Млада звезда пред којом је још низ успеха је за први од три наступа у Новом Саду на Спенсу, одлучила да обуче ексклузивну хаљину у лила нијанси, која је имала прорезе са свих страна, а затим се пресвукла у текстас комбинезон за који је дала 15.000 евра. Победу је ипак однела црвена комбинација на наступу.

Она је прокоментарисала и своју гошћу, колегиницу Барбару Бобак: 

- Барбара је изашла на сцену и објаснила, све се окренуло наопако, настао је хаос. Она разваљује где год да дође, желим да јој честитам. Јако је посебна, одушевила ме је, супер је лик и хвала јој што је била мој гост. Она ће напунити Арену ту нема говора, кад је жена изашла све је било јасно. Све што ради је на нивоу - рекла је Александра, па наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/ aleksandraprijovic

 

- Када бирам госте, ту су људи које ја поштујем јако. Треба издвојити време, то је оно што ја не могу да заборавим свакоме ко је био гост на мом концерту. Увек сам била отвореног срца када су моје колеге у питању - била је искрена, па се осврнула на своју највећу подршку, супруга Филипа Живојиновића:

- Упознала сам човека који је јако добар и поштен, када бих хтела да му нађем неку замерку, не бих могла, имам његову највећу подршку од првог дана, Његова је највећа заслуга што са данас овде - емотивна је певачица. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: