Наводно је између Ратислава и Зорана Б. дошло до свађе, у којој је Зоран усмртио београдског харомикаша.

-Чули смо да су њих двојица била у пикадо клубу, који је иначе само за чланове клуба. Ту не долази нико са стране, сви људи се добро познају и тај локал практично служи за дружење. Сумња се да су њих двојица претходно попили неколико чашица и тада је почела нека препирка између њих. На први поглед није деловало ништа озбиљно и алармантно и није могло ни да се наслути да ће се овако нешто десити. Међутим, убрзо су устали са столица и постали све бучнији. Почели су да се вређају, пале су грубе речи, а онда је Зоран дограбио флашу пива која је била на столу и ударио Ратислава по глави" - каже за Курир радник из оближњег локала.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ratislav Blagojevic

 

Присутни гости су покушали да обуздају Зорана, али нажалост нису успели:

- Благојевић се затетурао и пао, глава му је била потпуно крвава, а крв је почела да му се слива низ лице. Призор је био језив. Један гост је покушавао да му помогне, буквално је држао Ратиславову главу у крилу" - наставља даље саговорник.

Извор додаје да су очевици одмах позвали Хитну помоћ и полицију.

-Лекари су брзо дошли, али су само могли да констатују смрт несрећног човека. Зоран је после тога сео на столицу и мирно сачекао долазак полиције, није се опирао ни кад су га хапсили. Био је ту и дежурни тужилац на лицу места, форензика. Увиђај је трајао неколико сати, а онда су затворили локал - изјавио је извор.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: