Јелена је на свом Инстаграм профилу решила да открије детаље везе са Зораном Давидовићем Ћандом и албумом који је посветила њему. Детаљи се односе на промоциу албума, али и на трагичан крај Ћандиног живота. Поп звезда је дуго патила, повукла са сцене, а онда му је посветила песму коју више није певала у својој каријери:

 - Коначно да вам упознам, ово је мој нови дечко, све оно што си ти у мени убио, за једно вече он је већ оживео, као нова жена ова, може цео свет да освоји! Цео живот бићу твоја траума... Промоција албума 1999. године у хотелу и једна од песама које никада више нисам отпевала. Гледате једино извођење. Недуго након промоције убијен је мој дечко и ја сам цео албум повукла. 2001. сам издала албум "Лудача" и вратила се на сцену. Какав је ово текст, каква песма... А можете да видите и како сам изгледала пре 25 година... - написала је Јелена на Инстаграм сторију. 

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Јелена је недавно била гост у једном подкасту у ком је причала о свом браку са Душком Тошићем, везом са првим изабраником Бојаном Карићем, али и великој љубави са којим је била у вези током деведесетих, Зораном Давидовићем Ћандом. Он је био убројанмеђу криминалце, али никада није осуђиван. У љубави су уживали мање од годину дана. 

- Прича у вези Ћанде, односно Зорана, је много надувана. Зоран је из Раковице, са Миљаковца, а припадао је екипи окупљеној око чувеног Сколета. Зоран је био мангуп, није он био никакав криминалац. Никада није био у затвору. Није био ни приведен. Годинама слушам приче да су у то време постојале саге 'Аркан и Цеца' и 'Карлеуша и Ћанда'. Аркан је био Аркан, а Ћанда је био ништа! Био је клинац са 27 година када је погинуо. Није имао никакву криминалну каријеру. Ја сам са Зораном била седам месеци. Он је мени био дечко, не муж. Ми бисмо сигурно наставили везу да га нису убили - испричала је Карлеуша која је отркила и да је она требало да буде у колима:

- Погинуо је у повратку са сахране Дугог Лаиновића. Изрешетан је у сачекуши. Хтела сам и ја да идем са њим, али моја мајка није дозвољавала да будемо у колима заједно. И сам Зоран ми је рекао: 'Не!'. Није ме ни повео". испричала је она недавно за Информер.

БОНУС ВИДЕО: