Анели је открила да због Јањушевог понашања не види будућност са њим након ријалитија.

- Мене јако боли када он мене осуђује и када ми говори да сам ја фолирант. Доста ми је да доказујем љубав њему. Наша љубав јесте истинита, али ако се овако настави ја не знам, ја са њим планирам живот, а онда се запитам да ли ће такав бити напољу. Ја нећу да се инатим, али нећу сада да ја идем код њега, нека он дође код мене. Ја немам више снаге, искрена ћу бити, а да ли ће се нешто променити не знам - рекла је Анели, а потом открила због чега мисли да је Јањушевић неповерљив.

- Не знам Дрво, ја њега волим, али не осећам ту његову љубав. Ја ништа не радим, сама пијем кафу, не причам ни са ким, али и даље не знам што је неповерљив, нема разлога за тим. Губим снагу за тим, ја стално њега молим за све. Он је навикао да ја увек попустим, ја њега волим али он није исправн према мени. Ја има дете са којим ћу да живим, нећу да се шетам са њом. Он има тај тежак карактер - рекла је Анели.

- Највише му замерам када су неке расправе, он је мени брани да се браним од људи, све сам то радила због њега. Он мени направи проблем како се изражавам, он мени замера све, испред свих креће да ми говори то, па ме понижава, па улазимо у свађу. Он мене брани од неких људи и повређује ме тиме када се ја лоше изразим, он ме изнапу*ава на најгоре, говори да сам фолирант. Напада ме, а онда устане Маја и креће да говори како је он у праву што ме канали, ја хоћу стабилног мушкарца. Ја њему никада нисам могла ишта да кажем, он ми не да, стално ме прекида. Он ако не промени неке ствари, да ми допусти да причамо нормално, он и ја нећемо бити заједно, не могу на силу више - рекла је Ахмићева.

БОНУС ВИДЕО: