Цела Србија и регион, многе бројне личности су се дигле у потрагу за малом Данком Илић која је нестала 6. маста. Данас је председник Србије саопштио да је потрага трагично завршена и да сз починиоци ухваћен и да су признали кривицу. Бројне личности су се опростиле од мале Данке, а посебну пажњу је привукла објава певача Слобе Радановића. Он је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију на којој се налази мала Данка, а иза ње је лик Исуса Христа. Потом се потресним речима опростио од девојчице и оставио посебан симбол: 

- Помени, Господе, у царству своме Данку Илић - стајало је у оквиру фолкерове објаве, у коју је додао и симбол невиности - белу птицу.

Подсећања ради, потрага за несталом Данком Илић (2) завршена је трагично. Како је саопштио председник Републике Србије, Александар Вучић, јутрос су ухапшене две особе због сумње да су аутомобилом усмртиле девојчицу, а затим њено тело бациле на дивљу депонију уз "Старобањски пут" код Бора, сазнаје Република. Према информацијама АТВ-а, криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа "Водовод" Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

Обојица осумњичених су у потпуности признали извршење овог злочина, међутим, до тренутка писања овог текста, тело двогодишње девојчице још увек није пронађено, а полиција интензивно претражује терен. Док се трага за телом мале Данке Илић, цела земља прати развој догађаја у нади да ће правда бити задовољена.

БОНУС ВИДЕО: